Skip to content

Intakegesprek

We hebben eerst een vrijblijvend en gratis intakegesprek. In dat gesprek maken we kennis met elkaar, ga ik met je op zoek naar je concrete coachdoel en kun je bekijken of het klikt. Als je besluit dat je een traject bij mij wil starten, maak ik op basis van het intakegesprek een offerte voor het aantal coachingsgesprekken.

Coachingsgesprekken

Ik gebruik verschillende methoden en oefeningen die passen bij het coachdoel, die zorgen voor inzichten en die keuzemogelijkheden verhelderen. Hierdoor ontdek je welke acties je kunt ondernemen richting je doel. Dat alles op een manier die onder meer bij juristen, advocaten en (financieel) professionals past. Vooral niet zweverig, maar met een praktische insteek.

Afsluiting

Een coachingstraject bestaat, afhankelijk van je coachdoel, gemiddeld uit 6 coachingsgesprekken en heeft een duur van 3 à 4 maanden. Tussentijds evalueren we uiteraard regelmatig hoe het gaat en bekijken we steeds of datgene wat we bespreken, bijdraagt aan het bereiken van je coachdoel.

Stappen tijdens een coachingstraject
Stappen tijdens een coachingstraject
Coachvragen die centraal stonden in enkele van mijn trajecten

Hoe ga ik beter om met stress?

Ik wil een betere balans tussen werk en privé

Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?

Hoe kom ik van mijn uitstelgedrag af?

Ik heb last van mijn perfectionisme

Word ik zzp-er of blijf ik toch in loondienst?

Is dit wel de juiste functie of werkgever voor mij?

Ik wil niet zo onzeker zijn over mijn eigen kunnen

Ik wil hogerop, maar ook genoeg tijd voor mezelf en/of m’n gezin overhouden

Opleidingsbudget

Vaak wordt opleidingsbudget besteed aan het vergroten van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden die bij je functie horen. Ik ben ervan overtuigd en heb zelf ervaren dat het minstens zo waardevol is om te investeren in persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele coaching. Omdat eén op één wordt gewerkt aan datgene waaraan gewerkt moet worden, is coaching een zeer effectief middel om verandering te bewerkstelligen. Ben je particulier en in loondienst? Bespreek dan met HR de mogelijkheid om (een deel van) je opleidingsbudget te gebruiken voor een coachingstraject bij mij. Of laat mij dat doen; ik ga daarover graag in gesprek met HR.