Skip to content
Ik coach onder meer bij de volgende organisaties:

Met een vraag wist Janine mijn coachingsdoel scherp te stellen! Door praktische oefeningen hielp ze mij om valkuilen inzichtelijk te krijgen en oude patronen te doorbreken. Ik heb geleerd dat je waardering bij jezelf kan vinden en daarvoor niet van de mening en/of goedkeuring van anderen afhankelijk bent. Het brengt me meer rust en vertrouwen.

Geen ‘poespas’, wel toegewijd, spiegelend en confronterend als het moet. Zo heb ik de coaching van Janine ervaren.

Monique (Account manager)

Praktische oefeningen

Waardering bij jezelf

Geen ‘poespas’

Laagdrempelig

Empathische persoonlijkheid

Fijne handvaten

Ik kwam bij Janine voor coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik kan haar van harte aanbevelen vanwege haar laagdrempelige manier van coaching en prettige, empatische persoonlijkheid. Vooral de spiegel die ze mij voorhield gaf mij belangrijke inzichten. Dit deed ze door het stellen van de juiste vragen en enkele rollenspellen. Ook kreeg ik fijne handvaten voor de lange termijn die ik er regelmatig nog even bijpak tijdens een moment van zelfreflectie. Dankjewel Janine! 

Eline (Recruiter)

Een belangrijk onderdeel van het business model bij TMC is de coaching; dankzij Janine werd dit zeer goed ingevuld en betekende het een absolute meerwaarde tijdens mijn loopbaan bij TMC. Door het aanreiken van handvaten en tools, begeleidde ze me bij het maken van enkele belangrijke beslissingen zowel op professioneel als op persoonlijk gebied en kan ik me, met een heldere visie, verder ontwikkelen

Thomas van Nieuwenbergh (Employeneur TMC)

Absolute meerwaarde

Heldere visie

Verder ontwikkelen

Professioneel

Gevoel voor de persoon

Begeleidend van aard

Janine is in staat om de thema’s welke je aandraagt zeer professioneel op te pakken en deze in een theoretisch en praktisch model te benoemen. Met haar aanpak heeft ze mij middelen in handen gegeven om te dealen met mijn thema’s, ook voor de lange termijn. Ze heeft gevoel voor de persoon achter het verhaal en ze heeft me open benaderd en een gevoel van veiligheid gegeven. Haar aanpak is begeleidend van aard en is in staat de coachee te laten werken aan de thema’s, zonder druk uit te oefenen. Meer dan een aanbeveling waard. 

Harm Elferink (Plant Production Manager)

Ik was heel moe en depressieverig door een complete disbalans tussen werk en zorg thuis. Ik had geen lol meer in mijn werk en wist ook niet of ik nog wel door wilde.  Om die vragen op te lossen, wilde ik coaching.

Tot mijn grote vreugde en eigenlijk zelfs een beetje onverwachts, leverde de coaching het inzicht op dat ik mijn werk nog steeds heel leuk vind en dat ik er graag mee door ga. Onder de conditie, zo ben ik me bewust geworden, dat ik voor mijn rust zorg om de energie te hebben mijn creatieve en opgewekte kant tot uiting te brengen in mijn werk.

Dit uitstekende resultaat van de coachingssessies had niet tot stand kunnen komen zonder de inbreng van Janine. Haar vriendelijke en rustige opstelling, haar goed getimede kritische vragen en de juist gedoseerde oefeningen hielden mij op het pad om te blijven werken aan het oplossen van mijn vragen. Ik vind dat Janine een uitstekende coach is omdat ze het goede midden weet te vinden tussen accepteren hoe de client doet en sturen in een “betere” richting, waarbij ik uiteraard zelf heb kunnen aangeven wat “beter” dan is. 

Jolien Dekker (Bestuurder CNV Vakmensen)

 

Bewust geworden

Uitstekend resultaat

Goed gedoseerde oefeningen

Good listener

Will not judge

Choice is yours

Janine has been my coach in the last three months of my employment at TMC. From the start I felt very comfortable and trusted with her. My experience with Janine is that she is a good listener and a very focused and skilled coach. She will not judge but only wants to help you grow as a person, work colleague, etc. The choice is yours. Thank you Janine for all your highly appreciated coaching sessions! 

Melanie Krakowczyk (TMC)

Ik heb Janine leren kennen als een warme, geïnteresseerde en professionele coach. Door het stellen van de juiste vragen ben ik tot duidelijke inzichten gekomen die mij verder kunnen helpen in mijn carrière. Janine heeft er daarnaast ook voor gezorgd dat ik mij een stuk bewuster ben geworden van datgene wat voor mij echt van belang is in mijn werk.

Marieke Dijkhuizen (HR Manager van Oudstanding Groep B.V.)

Juiste vragen

Duidelijke inzichten

Bewuster

Vertrouwen

Vol energie

Empatisch en doelgericht

Ik heb bij Janine een coachingstraject doorlopen omdat ik niet wist welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Janine heeft me daarbij heel goed geholpen door me een spiegel voor te houden; door de goede vragen, interventies en oefeningen kreeg ik veel inzicht in dingen waar ik me minder bewust van was. Door de coachingsgesprekken met Janine kreeg ik het vertrouwen om eerlijk tegen mezelf te durven zijn en ook te genieten van het proces waar ik nu inzit, het hoeft allemaal niet meteen perfect te zijn, kleine stapjes helpen me uiteindelijk naar mijn doel. Na een gesprek met haar kwam ik altijd vol energie thuis en had ik het vertrouwen dat ik er wel kom! Ik kan Janine van harte aanbevelen, ze is empathisch en doelgericht, een prachtige combinatie om verder te komen met datgene waar je tegenaan loopt!

Eva Delhez (Accountmanager Bioworld Europe)

Ik kwam bij Janine voor loopbaancoaching, maar het was veel meer dan dat. Janine laat je namelijk ook leren over jezelf, je verwachtingen en je beperkingen. Wat ik vooral fijn vond is dat Janine goed mijn gemoedstoestand aan voelde en daarop in speelde met wat ik op dat moment nodig had, ook al was dat misschien even niet iets over mijn loopbaan maar wel iets waardoor ik weer een stapje verder in het leven kom. En daar gaat het wat mij betreft bij een goede coach om. Mijn droombaan heb ik nog niet, maar ik ben wel weer een stuk verder op het pad en heb nu een realistischer beeld. Dus dank je wel Janine! 

Juriste

Veel geleerd over mezelf

Wist wat ik nodig had

Realistischer beeld

Kennis 

Aandacht  

Zeer betrokken

Janine is heel open en duidelijk over het coachingtraject en het mogelijke vervolg, waarbij voornamelijk werd gekeken naar mijn persoonlijke leerdoelen. Doordat Janine goed luistert in combinatie met haar kennis binnen coachingopdrachten, kon zij de opgedane theorie middels goede opdrachten aan mij voorleggen. Ze heeft aandacht en is zeer betrokken, maar zal haar eigen oordeel niet naar voren brengen. Bovendien is Janine praktisch en flexibel tijdens het maken van de afspraken. Ik wens Janine heel succes met alle coachees die zij verder mag helpen in hun (persoonlijke) ontwikkeling!

Leonie Gooijer (Eigenaar Just Marketing)